Grote Tau-BBQ woensdag 8-juni

Dit is het algemene Tau discussieforum

Moderators: Tycho Graat, KoenP, SamLiebregts

Post Reply

Welk stuk vlees mag er niet op de Tau-bbq ontbreken?

Hamburger
1
9%
Worstje
0
No votes
Shaslick
1
9%
Speklapje
1
9%
Spare-rib
4
36%
Lamskotelet
4
36%
 
Total votes: 11

User avatar
Jasper
lid
Posts: 492
Joined: Mon 05 Apr, 2004, 12:14
Location: Amsterdam
Contact:

Grote Tau-BBQ woensdag 8-juni

Post by Jasper »

Heren,

IK heb er weliswaar niets over te zeggen #vinger maar het is nooit slecht #goed om u alvast een beetje op te warmen voor de Tau-bbq, zodat student Hawinkels een beetje weet wat er van hem verwacht wordt. #knipoog

Welk lapje vlees mag er komende woensdag niet ontbreken op de grote Tau BBQ
#kok
User avatar
Joerik
lid
Posts: 627
Joined: Wed 01 Dec, 2004, 11:03
Location: Houston, TX
Contact:

Post by Joerik »

hulde aan de koks gisteren #held t was weer prima, lekker weer, lekker eten, lekker bier.
Vanmiddag borrelen in Tau-truien? (laatste borrel voor de tentamens...)
User avatar
Jorn
lid
Posts: 65
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 14:26
Location: Den Helder

Post by Jorn »

geslaagde bbq, ik heb mijn buikje volgegeten, hulde voor de organisatie!
Ruudje
lid
Posts: 140
Joined: Wed 15 Sep, 2004, 14:32
Location: Maastricht

Post by Ruudje »

Wij vonden het ook een zeer geslaagde bbq!

met dank aan Dirk en Jorn, die de bbq techniek uitstekend bleken te beheersen! #vork
En dank aan de opruim ploegen die ervoor gezorgd hebben dat wij vandaag lekker op onze luie achtersten van de zon hebben kunnen genieten! #held

PJ & Ruud
User avatar
Jasper
lid
Posts: 492
Joined: Mon 05 Apr, 2004, 12:14
Location: Amsterdam
Contact:

Post by Jasper »

Hulde heren,

De Poolse invloeden op het eten waren wel duidelijk, lekker is veel en veel is dus lekker.

Ook over de kwaliteit niks te klagen btw.

De foto's staan weer in mijn Tau-map op de server dus heren doe uw ding.

een tipje van de sluier:
Image
Image
User avatar
Peter-Jan
lid
Posts: 180
Joined: Mon 10 May, 2004, 13:43
Location: Rotterdam

Post by Peter-Jan »

http://www.voedingscentrum.nl
Voedingscentrum en VWA starten campagne ‘Barbecuen zonder buikpijn’
Uit onderzoek van het Voedingscentrum en de VWA blijkt dat de helft van de Nederlanders bij een barbecue risico loopt op een voedselvergiftiging. Hoewel driekwart denkt goed te letten op de hygiëne plaatsen mensen het ‘ouderwetse barbecuegevoel’ boven voedselveiligheid. Met het gratis informatiepakket ‘Barbecuen zonder buikpijn’ worden consumenten vanaf deze week geïnformeerd over lekker én veilig barbecuen.
Als wij allemaal geen buikpijn hebben gehad dan moet er (statistisch gezien) ergens een BBQ erg kut afgelopen zijn. #kots #smile
User avatar
Vandorp
lid
Posts: 1002
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 13:55
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Vandorp »

Peter-Jan wrote:http://www.voedingscentrum.nl
Uit onderzoek van het Voedingscentrum en de VWA blijkt dat de helft van de Nederlanders bij een barbecue risico loopt op een voedselvergiftiging.
Pff, wat een onzin. Dit lijkt in de eerste instantie oud-Hollandse betutteling maar volgens mij is het gewoon FUD (Fear, Uncertainty and Doubt) oftewel bangmakerij.

Hier zitten de grote voeselproducerende conglomeraten achter. Unilever en Albert Heijn smeden een groot complot tegen de consument: een eerlijk stukje vlees op de barbeque levert namelijk weinig marge op voor die mannen. Ze willen ons alleen maar voorverpakte magnetronmaaltijden door de strot duwen, samengesteld uit onderdelen die niks kosten en snel een vol gevoel geven zoals zout en aardappelmeel. Dat kunnen ze niet zelf zeggen dus ze gebruiken het Voedingscentrum als hun buikspreekpop om dit soort dwaze berichten de wereld in te slingeren.

Van BBQ krijg je echt niks, zeker niet van dat vlees van afgelopen woensdag, dat was echt heel erg goed. Hulde voor de slager die ons dat verkocht heeft en hulde voor de mannen die het geregeld hebben.

Image

Goeie foto's trouwens.
Post Reply