Page 1 of 2

Nieuwjaarsdiner

Posted: Sun 22 Jan, 2012, 16:43
by Vandorp
Heren,

Traditiegetrouw zal ook dit jaar het nieuwjaarsdiner weer plaatsvinden wanneer de krokussen al lang en breed boven de grond zijn. Wat zou het dit jaar worden? Ouderwets Belgisch met kalfstong (2006), eenpans-studentenhap (2008), Argentijns gegrild lam van de Islamslager (2009), of een groentendiner met Michelin-ster-aspiraties (2011)? Om U de waarheid te vertellen, we weten het zelf ook nog niet.

De heren Bertens en Van Giersbergen hebben de organisatie van dit project op zich genomen. Omdat de lat vorig jaar zo hoog is gelegd hebben de heren mij aangetrokken als Maître de Cuisine en adviseur. De heren Bertens en Van Giersbergen zullen deel uitmaken van de Brigade de Cuisine. Een sous-chef wordt nog gezocht, evenals een locatie.

Voor nu is het belangrijk dat iedereen zijn agenda blokeert op de datum van het diner, en op de dag erna (het risico op symptomen van een lichte voedselvergifitiging is altijd aanwezig, omdat er bij dit diner soms te veel bier wordt gedronken zoals in 2009).

Edit: ingenieur Genuit is aangesteld als sous-chef.

De datum is:
zaterdag 31 maart 2012, ontvangst vanaf 19:00 u.

Laat via een reply op dit topic weten of je komt.

De mensen die zich al hebben aangemeld zijn:
1. Stijn Bertens - Brigade
2. Niek van Giersbergen - Brigade
3. Bas van Dorp - Maître
4. Bastian Eenink
5. Olaf van Duren
6. Johan Freens
7. Daan Dams
8. Martijn van Dongen
9. Uriël Hoeberichts
10. Martijn van de Ven
11. Bart Genuit - Sous-chef
12. Rik van Boxtel
13. Mike Hu
14. Geert Lensen
15. Joep Michels
16. Jeroen Eggermont
17. Erik van Meijl
18. Martijn Hamers
19. Arno Vissers
20. Ruud Hawinkels
21. Ivo de Rijk
22. Tim Assman
23. Bram Rutting
24. Koen Evers

Posted: Sun 22 Jan, 2012, 17:56
by Bastian
Ik ben zeker aanwezig! Wellicht kunnen we een whisky-getint diner maken, met de juiste whisky valt dit sowieso in de smaak. #fidel

Posted: Sun 22 Jan, 2012, 18:05
by Vandorp
Bastian wrote:...Wellicht kunnen we een whisky-getint diner maken...
Jij meldt je aan als sommelier begrijp ik?

Posted: Sun 22 Jan, 2012, 18:09
by Joerik
Helaas, ik kan er niet bij zijn, aangezien ik dan reeds terug in Houston ben. Spijtig, spijtig.

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 3:03
by Vandorp
De sfeerbeelden van vorige jaren:

2006:
Image

2008:
Image

2009:
Image

2010:
Image

2011:
Image

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 8:23
by Arjan
Mogen/moeten we hieruit conclusies trekken?

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 10:52
by Eggie
Ik ben er onder voorbehoud bij. Aangezien ik voor mijn afstuderen minimaal drie maanden zal vertrekken naar "die Löwenstadt" en de precieze vertrekdatum nog niet vast staat.

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 11:09
by Bram
Arjan wrote:Mogen/moeten we hieruit conclusies trekken?
- Het wordt meesterlijk

of

- Omdat dit niet te overtreffen valt zal het dispuut dit jaar gaan tafelen bij Mc Donald's

Bas kennende gok ik op optie 1, of in ieder geval de onmogelijkheid van optie 2 :)

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 11:54
by Bastian
Vandorp wrote:Jij meldt je aan als sommelier begrijp ik?
Dat `we' is een verkeerd gekozen woord, het was slechts een suggestie, geen aanbod #knipoog

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 12:50
by Olaf
Datum staat genoteerd. Afwachtend op een proper Diner van betreffende Heeren.

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 17:52
by Johan
Ik meld me aan met hoge verwachtingen.

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 19:44
by Sven
Ik vind het een kut idee, ik meld me af

Posted: Mon 23 Jan, 2012, 21:49
by Daan
Present

Posted: Tue 24 Jan, 2012, 10:58
by M van Dongen
Ik meld me ook graag aan!

Posted: Tue 24 Jan, 2012, 15:17
by Mexicano
Meld aan! #goed

Posted: Wed 25 Jan, 2012, 8:54
by Martijn van de Ven
Meld me ook aan #vork

Posted: Sat 28 Jan, 2012, 22:39
by Pieter
Ik meld me onder voorbehoud af. Het voorbehoud zit in deze dat als ik eerder terug ben van de USA ik graag meedoe.

Posted: Sun 29 Jan, 2012, 4:28
by Nelis
Heren,

Ik kan er niet bij zijn.

Groeten,
Nelis

Posted: Sun 29 Jan, 2012, 16:09
by Peter-Jan
nog een afmelding. Ik kan er helaas niet bij zijn.
PJ

Posted: Sun 29 Jan, 2012, 20:44
by Rik
Ik meld me ook aan

Posted: Mon 30 Jan, 2012, 6:54
by RobJ
Helaas kan ik er ook niet bij zijn.

Als een half jaartje koksopleiding in Hasselt al Michelin-ster-aspiraties oplevert dan ben ik erg benieuwd naar 1,5 jaar! Maar dat gaat ongetwijfeld goed komen (als de messen maar scherp zijn). Edit: Nu ik die foto van die tong nog eens bekijk: die tong was meesterlijk zacht, op de tong dan he...

Groeten uit het gemütliche Khartoum (waar geen alcohol te krijgen is @#%!).

Posted: Fri 03 Feb, 2012, 22:22
by mike
Ik meld me ook aan onder voorbehoud. Ik moet misschien al weg voor de race of the classics

Posted: Sat 04 Feb, 2012, 12:41
by Joris
Present!

Posted: Wed 08 Feb, 2012, 21:22
by Pieter
ben er niet bij. We hebben nu al zoveel delay dat ik al zeker weet dat ik dan nog in de USA zit.

Groeten vanuit diezelfde USA.

Posted: Thu 09 Feb, 2012, 17:40
by Geert
Exclusief tafelen? Ben present #kwijl