Nieuwjaarsdiner
Moderators: KasVisser, Tycho Graat, Justin van den Hurk
Nieuwjaarsdiner
Heren,
Traditiegetrouw zal ook dit jaar het nieuwjaarsdiner weer plaatsvinden wanneer de krokussen al lang en breed boven de grond zijn. Wat zou het dit jaar worden? Ouderwets Belgisch met kalfstong (2006), eenpans-studentenhap (2008), Argentijns gegrild lam van de Islamslager (2009), of een groentendiner met Michelin-ster-aspiraties (2011)? Om U de waarheid te vertellen, we weten het zelf ook nog niet.
De heren Bertens en Van Giersbergen hebben de organisatie van dit project op zich genomen. Omdat de lat vorig jaar zo hoog is gelegd hebben de heren mij aangetrokken als Maître de Cuisine en adviseur. De heren Bertens en Van Giersbergen zullen deel uitmaken van de Brigade de Cuisine. Een sous-chef wordt nog gezocht, evenals een locatie.
Voor nu is het belangrijk dat iedereen zijn agenda blokeert op de datum van het diner, en op de dag erna (het risico op symptomen van een lichte voedselvergifitiging is altijd aanwezig, omdat er bij dit diner soms te veel bier wordt gedronken zoals in 2009).
Edit: ingenieur Genuit is aangesteld als sous-chef.
De datum is:
zaterdag 31 maart 2012, ontvangst vanaf 19:00 u.
Laat via een reply op dit topic weten of je komt.
De mensen die zich al hebben aangemeld zijn:
1. Stijn Bertens - Brigade
2. Niek van Giersbergen - Brigade
3. Bas van Dorp - Maître
4. Bastian Eenink
5. Olaf van Duren
6. Johan Freens
7. Daan Dams
8. Martijn van Dongen
9. Uriël Hoeberichts
10. Martijn van de Ven
11. Bart Genuit - Sous-chef
12. Rik van Boxtel
13. Mike Hu
14. Geert Lensen
15. Joep Michels
16. Jeroen Eggermont
17. Erik van Meijl
18. Martijn Hamers
19. Arno Vissers
20. Ruud Hawinkels
21. Ivo de Rijk
22. Tim Assman
23. Bram Rutting
24. Koen Evers
Traditiegetrouw zal ook dit jaar het nieuwjaarsdiner weer plaatsvinden wanneer de krokussen al lang en breed boven de grond zijn. Wat zou het dit jaar worden? Ouderwets Belgisch met kalfstong (2006), eenpans-studentenhap (2008), Argentijns gegrild lam van de Islamslager (2009), of een groentendiner met Michelin-ster-aspiraties (2011)? Om U de waarheid te vertellen, we weten het zelf ook nog niet.
De heren Bertens en Van Giersbergen hebben de organisatie van dit project op zich genomen. Omdat de lat vorig jaar zo hoog is gelegd hebben de heren mij aangetrokken als Maître de Cuisine en adviseur. De heren Bertens en Van Giersbergen zullen deel uitmaken van de Brigade de Cuisine. Een sous-chef wordt nog gezocht, evenals een locatie.
Voor nu is het belangrijk dat iedereen zijn agenda blokeert op de datum van het diner, en op de dag erna (het risico op symptomen van een lichte voedselvergifitiging is altijd aanwezig, omdat er bij dit diner soms te veel bier wordt gedronken zoals in 2009).
Edit: ingenieur Genuit is aangesteld als sous-chef.
De datum is:
zaterdag 31 maart 2012, ontvangst vanaf 19:00 u.
Laat via een reply op dit topic weten of je komt.
De mensen die zich al hebben aangemeld zijn:
1. Stijn Bertens - Brigade
2. Niek van Giersbergen - Brigade
3. Bas van Dorp - Maître
4. Bastian Eenink
5. Olaf van Duren
6. Johan Freens
7. Daan Dams
8. Martijn van Dongen
9. Uriël Hoeberichts
10. Martijn van de Ven
11. Bart Genuit - Sous-chef
12. Rik van Boxtel
13. Mike Hu
14. Geert Lensen
15. Joep Michels
16. Jeroen Eggermont
17. Erik van Meijl
18. Martijn Hamers
19. Arno Vissers
20. Ruud Hawinkels
21. Ivo de Rijk
22. Tim Assman
23. Bram Rutting
24. Koen Evers
Last edited by Vandorp on Mon 26 Mar, 2012, 11:10, edited 19 times in total.
-
- lid
- Posts: 93
- Joined: Sun 04 Mar, 2007, 21:16
- Location: Utrecht
Helaas kan ik er ook niet bij zijn.
Als een half jaartje koksopleiding in Hasselt al Michelin-ster-aspiraties oplevert dan ben ik erg benieuwd naar 1,5 jaar! Maar dat gaat ongetwijfeld goed komen (als de messen maar scherp zijn). Edit: Nu ik die foto van die tong nog eens bekijk: die tong was meesterlijk zacht, op de tong dan he...
Groeten uit het gemütliche Khartoum (waar geen alcohol te krijgen is @#%!).
Als een half jaartje koksopleiding in Hasselt al Michelin-ster-aspiraties oplevert dan ben ik erg benieuwd naar 1,5 jaar! Maar dat gaat ongetwijfeld goed komen (als de messen maar scherp zijn). Edit: Nu ik die foto van die tong nog eens bekijk: die tong was meesterlijk zacht, op de tong dan he...
Groeten uit het gemütliche Khartoum (waar geen alcohol te krijgen is @#%!).