pmht

Dit is het algemene Tau discussieforum

Moderators: Joost van der Kraan, Pieter Teunissen, Justin van den Hurk

Post Reply
Rutger
Posts: 1
Joined: Mon 16 Sep, 2013, 16:14

pmht

Post by Rutger »

Waarde hockeyvrinden,

De inschrijving van het 46e PMHT is geopend! Leg vrijdag 11 oktober vast in uw agenda want deze dag wilt u niet missen.

De ervaring gebiedt namelijk te zeggen dat het voor u uitermate zonde zal zijn als een editie van dit evenement getrakteerd wordt op uw absentie. Dit jaar presenteren we u wederom een breed scala aan artiesten, bestaande uit DJ’s zoals DIRTCAPS, Maurice Delgado, Raas en Bloomberg tot acts van Peter Loree en het Retteketagteam. De precieze line-up en dagindeling staan weergegeven op onze website: www.pmht.nl.

Het toernooi vindt net als vorig jaar plaats op HC Tilburg, makkelijk te bereiken vanaf Tilburg Centraal via stadsbus 4 en onze eigen spelersbus. Voor verdere details omtrent de locatie, de dag zelf of het inschrijven verwijzen we u graag door naar de website.

Zorg ervoor dat u zich uiterlijk 4 oktober heeft ingeschreven als u lasagna’s wilt bestellen of wilt hockeyen. Latere inschrijvingen kunnen geen gebruik meer maken van beide opties.

Zorg er dit jaar tevens voor dat u tijdig arriveert op het toernooi. Niet alleen zullen de wedstrijden zoals ieder jaar om 14:00u beginnen, maar dit jaar zal er ook een grote selectie aan dagactiviteiten zijn. U kunt met uw team onder andere Bubbleball spelen of meedoen aan de PMHT Wipe-Out.

Voor verdere vragen en of informatie kunt u onze website nader bekijken, of contact opnemen via dit e-mailadres of het formulier op de website.
Post Reply