Het kan zijn dat wanneer je voor de eerste keer kaviaar eet, dat je dan stoelgangproblemen krijgt omdat je lichaam zich moet aanpassen aan dit nieuwe culinaire niveau.
Ik heb er nog een hele dag van genoten! Lang niet meer zo aan de racerij geweest. Foei foei...
Maar dat neemt niet weg dat ik het meesterlijk lekker vond!!! Ik heb mensen bij de Beluga al eens minder lachend naar buiten zien komen dan ik vrijdagavond! Heerlijk!
Check. Maar dat kan uiteraard ook liggen aan het feit dat mijn interne voedselverwerkingslijn te maken kreeg met onbekende producten en een kleine system error genereerde.
Wanneer het alleen diarree is, en verder geen misselijkheid etc, dan is de oorzaak gewoon dat je veel vlees hebt gegeten. In het algemeen is het zo dat veel groente de boel dik maakt, en veel vlees maakt het spul dun.
Ik had nergens last van, maar dat zal wel gewenning zijn
ik ben nog steeds aan het aarspissen. Geen buikpijn meer, dat was maar een paar dagen. Ik moet zeggen dat een dergelijk lam wel echt de grote winnaar is in mijn spijsvertering, zelfs Norit kan er niet tegenop!
Ik was gelukkig niet aan de dunne maar had zaterdag wel flink last van mijn buik, mijn eerste veronderstelling was dat het aan het bier lag maar nu begin ik te twijfelen.
Ik was inderdaad ook echt goed aan de racekak. Vraag me af of het lam wel kosher bereid was, anders had het daar misschien wel iets mee te maken. .
Maar om dunne kak dik te maken, het was echt een heftige mannen maaltijd!
Eggie wrote:Ik heb ook geen tot zeer weinig salade gegeten, hypothese verworpen.
Zeer weinig is niet nul. Bacteriën zijn verrekte klein, wist je dat? Hypothese staat als een huis.
Het enige uit de salade dat ik heb gegeten zijn de tomaten toen ik die aan het snijden was. Voor de rest alleen vleesch en gepofte aardappelen zitten schransen.