Nieuwjaarsdiner

Dit is het algemene Tau discussieforum

Moderators: Justin van den Hurk, KasVisser, Yuri

User avatar
Vandorp
lid
Posts: 1002
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 13:55
Location: Eindhoven
Contact:

Nieuwjaarsdiner

Post by Vandorp »

Heren,

Traditiegetrouw zal ook dit jaar het nieuwjaarsdiner weer plaatsvinden wanneer de krokussen al lang en breed boven de grond zijn. Wat zou het dit jaar worden? Ouderwets Belgisch met kalfstong (2006), eenpans-studentenhap (2008), Argentijns gegrild lam van de Islamslager (2009), of een groentendiner met Michelin-ster-aspiraties (2011)? Om U de waarheid te vertellen, we weten het zelf ook nog niet.

De heren Bertens en Van Giersbergen hebben de organisatie van dit project op zich genomen. Omdat de lat vorig jaar zo hoog is gelegd hebben de heren mij aangetrokken als Maître de Cuisine en adviseur. De heren Bertens en Van Giersbergen zullen deel uitmaken van de Brigade de Cuisine. Een sous-chef wordt nog gezocht, evenals een locatie.

Voor nu is het belangrijk dat iedereen zijn agenda blokeert op de datum van het diner, en op de dag erna (het risico op symptomen van een lichte voedselvergifitiging is altijd aanwezig, omdat er bij dit diner soms te veel bier wordt gedronken zoals in 2009).

Edit: ingenieur Genuit is aangesteld als sous-chef.

De datum is:
zaterdag 31 maart 2012, ontvangst vanaf 19:00 u.

Laat via een reply op dit topic weten of je komt.

De mensen die zich al hebben aangemeld zijn:
1. Stijn Bertens - Brigade
2. Niek van Giersbergen - Brigade
3. Bas van Dorp - Maître
4. Bastian Eenink
5. Olaf van Duren
6. Johan Freens
7. Daan Dams
8. Martijn van Dongen
9. Uriël Hoeberichts
10. Martijn van de Ven
11. Bart Genuit - Sous-chef
12. Rik van Boxtel
13. Mike Hu
14. Geert Lensen
15. Joep Michels
16. Jeroen Eggermont
17. Erik van Meijl
18. Martijn Hamers
19. Arno Vissers
20. Ruud Hawinkels
21. Ivo de Rijk
22. Tim Assman
23. Bram Rutting
24. Koen Evers
Last edited by Vandorp on Mon 26 Mar, 2012, 11:10, edited 19 times in total.
User avatar
Bastian
lid
Posts: 355
Joined: Thu 10 Jan, 2008, 1:46

Post by Bastian »

Ik ben zeker aanwezig! Wellicht kunnen we een whisky-getint diner maken, met de juiste whisky valt dit sowieso in de smaak. #fidel
User avatar
Vandorp
lid
Posts: 1002
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 13:55
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Vandorp »

Bastian wrote:...Wellicht kunnen we een whisky-getint diner maken...
Jij meldt je aan als sommelier begrijp ik?
User avatar
Joerik
lid
Posts: 627
Joined: Wed 01 Dec, 2004, 11:03
Location: Houston, TX
Contact:

Post by Joerik »

Helaas, ik kan er niet bij zijn, aangezien ik dan reeds terug in Houston ben. Spijtig, spijtig.
User avatar
Vandorp
lid
Posts: 1002
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 13:55
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Vandorp »

De sfeerbeelden van vorige jaren:

2006:
Image

2008:
Image

2009:
Image

2010:
Image

2011:
Image
User avatar
Arjan
lid
Posts: 582
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 23:10
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Arjan »

Mogen/moeten we hieruit conclusies trekken?
User avatar
Eggie
lid
Posts: 709
Joined: Wed 28 Feb, 2007, 22:44
Location: Eindhoven

Post by Eggie »

Ik ben er onder voorbehoud bij. Aangezien ik voor mijn afstuderen minimaal drie maanden zal vertrekken naar "die Löwenstadt" en de precieze vertrekdatum nog niet vast staat.
User avatar
Bram
lid
Posts: 634
Joined: Tue 12 Sep, 2006, 22:49
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Bram »

Arjan wrote:Mogen/moeten we hieruit conclusies trekken?
- Het wordt meesterlijk

of

- Omdat dit niet te overtreffen valt zal het dispuut dit jaar gaan tafelen bij Mc Donald's

Bas kennende gok ik op optie 1, of in ieder geval de onmogelijkheid van optie 2 :)
User avatar
Bastian
lid
Posts: 355
Joined: Thu 10 Jan, 2008, 1:46

Post by Bastian »

Vandorp wrote:Jij meldt je aan als sommelier begrijp ik?
Dat `we' is een verkeerd gekozen woord, het was slechts een suggestie, geen aanbod #knipoog
User avatar
Olaf
lid
Posts: 779
Joined: Wed 21 Nov, 2007, 14:36
Location: Eindhoven
Contact:

Post by Olaf »

Datum staat genoteerd. Afwachtend op een proper Diner van betreffende Heeren.
User avatar
Johan
lid
Posts: 654
Joined: Tue 16 Mar, 2010, 22:46
Contact:

Post by Johan »

Ik meld me aan met hoge verwachtingen.
User avatar
Sven
lid
Posts: 391
Joined: Sat 20 May, 2006, 17:26

Post by Sven »

Ik vind het een kut idee, ik meld me af
User avatar
Daan
Posts: 326
Joined: Sun 27 Feb, 2011, 18:20

Post by Daan »

Present
M van Dongen
lid
Posts: 93
Joined: Sun 04 Mar, 2007, 21:16
Location: Utrecht

Post by M van Dongen »

Ik meld me ook graag aan!
User avatar
Mexicano
lid
Posts: 444
Joined: Thu 16 Apr, 2009, 12:24
Location: Eindhoven

Post by Mexicano »

Meld aan! #goed
User avatar
Martijn van de Ven
Posts: 102
Joined: Wed 26 Oct, 2011, 23:12

Post by Martijn van de Ven »

Meld me ook aan #vork
Pieter
lid
Posts: 151
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 22:29
Location: Veldhoven
Contact:

Post by Pieter »

Ik meld me onder voorbehoud af. Het voorbehoud zit in deze dat als ik eerder terug ben van de USA ik graag meedoe.
Nelis
lid
Posts: 37
Joined: Mon 10 May, 2004, 15:08
Location: Eindhoven

Post by Nelis »

Heren,

Ik kan er niet bij zijn.

Groeten,
Nelis
User avatar
Peter-Jan
lid
Posts: 180
Joined: Mon 10 May, 2004, 13:43
Location: Rotterdam

Post by Peter-Jan »

nog een afmelding. Ik kan er helaas niet bij zijn.
PJ
User avatar
Rik
lid
Posts: 158
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 14:31
Location: Mainz

Post by Rik »

Ik meld me ook aan
User avatar
RobJ
lid
Posts: 156
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 18:08
Location: Eindhoven
Contact:

Post by RobJ »

Helaas kan ik er ook niet bij zijn.

Als een half jaartje koksopleiding in Hasselt al Michelin-ster-aspiraties oplevert dan ben ik erg benieuwd naar 1,5 jaar! Maar dat gaat ongetwijfeld goed komen (als de messen maar scherp zijn). Edit: Nu ik die foto van die tong nog eens bekijk: die tong was meesterlijk zacht, op de tong dan he...

Groeten uit het gemütliche Khartoum (waar geen alcohol te krijgen is @#%!).
User avatar
mike
lid
Posts: 547
Joined: Mon 15 Mar, 2010, 17:46
Location: Eindhoven

Post by mike »

Ik meld me ook aan onder voorbehoud. Ik moet misschien al weg voor de race of the classics
User avatar
Joris
lid
Posts: 83
Joined: Thu 16 Sep, 2004, 10:14
Location: Eindhoven

Post by Joris »

Present!
Pieter
lid
Posts: 151
Joined: Sun 04 Apr, 2004, 22:29
Location: Veldhoven
Contact:

Post by Pieter »

ben er niet bij. We hebben nu al zoveel delay dat ik al zeker weet dat ik dan nog in de USA zit.

Groeten vanuit diezelfde USA.
User avatar
Geert
lid
Posts: 502
Joined: Wed 26 Oct, 2011, 23:14

Post by Geert »

Exclusief tafelen? Ben present #kwijl
Post Reply