Het Tauforum - Gebruikersvoorwaarden

Welkom op het Tauforum, het discussieforum van het Rhetoricadispuut Tau. Alvast onze excuses voor deze rompslomp, de registratie is nodig om spammers tegen te gaan. Wij vinden het fijn dat U zich registreert en we zullen Uw account zo snel mogelijk bevestigen. Voor de volledigheid hier toch even de voorwaarden.

Op het Tauforum gelden de regels zoals wij die maken. Wanneer U ons een beetje kent heeft U hier vast wel een duidelijk idee bij. Wanneer U ons niet kent, dan is dit forum een goed middel om ons te leren kennen.

Het kan zomaar gebeuren dat een beheerder van het Tauforum Uw bericht verwijdert, verplaatst of aanpast. Raak dan niet in paniek, dit dient altijd een hoger doel.

Het IP-adres van Uw computer wordt uiteraard bij ieder bericht opgeslagen en we planten ook nog cookies op Uw computer. Door deze voorwaarden te accepteren stemt U er in toe dat deze gegevens bijgehouden worden.

Het email adres dat U opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van Uw account en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord wanneer U Uw wachtwoord vergeet (tenzij we gehackt worden natuurlijk maar dat is voor ons nog vervelender dan voor U dus niet piepen).

Het Tauforum draait op phpBB, een bulletinboard oplossing die is uitgebracht onder de General Public License en gedownload kan worden via www.phpBB.com.


Terug naar de aanmeldpagina